תערוכת FOOD בחולון

מוזיאון העיצוב חולון הציג את תערוכת "אוכל FOOD", הבוחנת את היחסים שבין האוכל לאדם ותפקיד העיצוב במערכת זו. בתערוכה מוצגים למעלה מ- 200 עבודות עיצוב, פריטים ומצגים של יוצרים ומעצבים מן הארץ ומהעולם,


מוזיאון העיצוב חולון הציג  את תערוכת "אוכל FOOD", הבוחנת את היחסים שבין האוכל לאדם ותפקיד העיצוב במערכת זו.   בתערוכה מוצגים   למעלה מ- 200 עבודות עיצוב, פריטים ומצגים של יוצרים ומעצבים מן הארץ ומהעולם, 
 
התערוכה מפעילת החושים מציגה מגוון רחב של עבודות באמצעי מדיה שונים, מייצבים אינטראקטיביים, ועבודות וידאו.


 
התערוכה מציגה את השפעת העיצוב על מערכת היחסים המורכבת שבין האדם לאוכל, דרך נרטיבים מרכזיים וביניהם: פיתוי, חשקים וצרכים, משיכה ודחייה.
במערכת היחסים הזו יש לאדם תפקיד חמקמק וכפול – הוא גם הצייד וגם הניצוד. אנחנו "צדים" את רכיבי המזון שלנו, ובו בזמן מופעלים על ידי מניפולציות חושיות, כמו: ריחות, צבעים, צלילים, תאורה ותיאורים מילוליים מופרזים. הפיתוי הזה מציב אותנו בדילמה שבין צריך לרוצה, ומעורר בנו תחושות ורגשות כמו: סיפוק, שייכות, ביטחון ולעיתים אף אשמה.
 
התערוכה כוללת מעבדת חושית הבוחנת את עתיד המזון שלנו דרך עבודות אינטראקטיביות המשלבות  כלי  AI (בינה מלאכותית) ומזמינות את המבקרים לגעת ולהרגיש מה נאכל בעתיד ב־300 השנים הבאות.
 
בתערוכה יוצגו גם פרויקטים ייחודיים שנוצרו בתמיכת ״חממות פיס לאמנות ועיצוב״ בשיתוף מוזיאון העיצוב חולון.
 
את התערוכה מלווה סדרת הרצאות מרתקות ובהן דיאלוג בין שפים ומעצבים
מהמובילים בישראל, בהנחיית עמית אהרונסון ובהשתתפות: 
השף אסף גרניט והמעצבת דניאל שמי, השף רז רהב והקרמיקאית עדי ניסני, השף חיים כהן והאדריכלים ברנוביץ'-קרוננברג, השף יוסי שטרית והמעצב עודד בן-יהודה, המסעדנית רותי ברודו והמעצבת שירי ארד, השף יובל בן נריה והמעצב עמית פרבר
 
בתערוכה שלושה חלקים:  
אוכל  - תערוכה הבוחנת את היחסים שבין אוכל לבני האדם, ואת התפקיד שיש לעיצוב במערכת זו.
אוצרות: ליאורה רוזין ודנה בן שלום / גלריה עליונה ותחתונה
 
צבועים -  תערוכה אשר תעסוק בצבעי המאכל ובתפקיד של חוש הראייה לקרוא, לפרש ולנתח את צבע המזון שלנו, טעמו ומשמעויותיו התרבותיות.  אוצרות: ליאור חרמוני  –  מנהלת, ספריית החומרים על שם אהרון פיינר עדן, מוזיאון העיצוב חולון / המסדרון ההיקפי
 
טעימה מן העתיד:  - תערוכה אינטראקטיבית המתקיימת כמעבדה חושית ובוחנת את עתיד המזון שלנו דרך פרויקטים מפעילי חושים. אוצרות: טליא ינובר/ מעבדת העיצוב.


 חנן שגיא, יושב ראש איגוד שפים ללא גבולות, היה בתערוכה ועל פי התרשמותו:"לדעתי התערוכה והרעיון שעומד מאחוריה הם דברים נפלאים ומראה תכנון איכותי ויוזמה מבורכת. התערוכה מאירה זרקור בולט על מה שמקשר ביננו לאוכל שאנחנו אוכלים, ולכן יש בוודאי הכרח להרחבה משמעותית לחיבור בין העולם הקולינרי ולעשות חיבור בין העולם הטכנלוגי לעולם האוכל. ההתרשמות הגדולה שלי הייתה לראות כיצד אמנות מבטאת המשכיות של אוכל לעולם התרבות ובכלל לאיכויות הדברים.

 

אינדקס מדיה - פתרונות שיווק מתקדמים לעסק שלך

בוא נתחיל >>

קידום ממומן בגוגל

רוצה להיות ראשון בגוגל כאן ועכשיו?
קידום ממומן בגוגל הוא הדבר בשבילך.
אתה תקבע את המילים והתקציב ואנו נדאג
למקום הראשון בתוצאות גוגל. בהתחייבות

בוא נתחיל >>
תהליך העבודה ולקוחות נבחרים >>

קידום אורגני בגוגל

צוות המומחים שלנו רק מחכה להצעיד
את העסק שלך צעד קדימה ולהביא
אותך להיות בדף הראשון בגוגל בביטויים
הרלוונטים. ראשון בגוגל = לקוחות חדשים

תהליך העבודה ולקוחות נבחרים >>
מידע נוסף ואתרים לדוגמא >>

בניית אתרים וחנויות

בניית אתרים רספונסיבים מותאמים
לכל סוגי המסכים, לטלפון ולגוגל,
כולל דומיין, מערכת ניהול אתרים
ועיצוב מרהיב ואישי לכל אתר

מידע נוסף ואתרים לדוגמא >>