קירוסקאי השיקה מטבח
יבואנית מכשירי האפיה והבישול הגדולים למטבח חברת קירוסקאי פלבם השיקה לאחרונה מטבח מודולרי חדש.
יבואנית מכשירי האפיה והבישול הגדולים למטבח חברת קירוסקאי פלבם השיקה לאחרונה מטבח מודולרי חדש.
המטבח הוצג לראשונה בכנס המסעדנות שהתקיים בתחילת חודש אפריל במלון דויד קונטננטל בתל אביב.
המטבח, תוצרת חברת MORRONE האיטלקית השוכנת בונציה.
ריקי בן יוסף , מנהלת השיווק בקירוסקאי מסבירה:" מדובר למעשה במטבח הבנוי על התאמה אישית, והייחודיות שלו מתבטאת בכך שהוא משרת למעשה את מה שהלקוח רוצה וצריך באופן פונקציונלי.
יחידת המטבח כוללת: גרילר. ווק. מערכת ערבוב. ברזי שטיפה. המטבח מותאם לעבודה אופטימלית בטווחים של לחצי עבודה.
המטבח ייעודי לבתי מלון, מסעדות יוקרה ומסעדות אחרות.
המטבח בנוי מחומרים בעלי תקן גבוהה מאוד, כאשר הבסיס הוא: א. אמינות המוצר ביחס ללקוחות . נראות בפני הלקוחות ג. יכולת גבוהה לתת מענה ופתרון לבתי עסק בתחום האירוח וההסעדה.
מבחינה אדריכלית מדובר במטבח המבוסס על שיתוף פעולה מלא עם השפים, מעצב הפנים ואדריכל המטבח.
בנוסף למטבח השיקה קירוסקאי גם גריל צדפה תוצרת חברת TAYLOR מארצות הברית.
על פי החברה לגריל הצדפה מספר יתרונות בולטים:
א. מכשיר אוטמטי לצליה ועם תוצאה עקבית
ב. קיצור משמעותי בזמן הצליה
ג. פחת מצומצם באופן משמעותי לעומת כל שיטת צליית גריל אחרת
ד. ייעודי בעיקר לרשתות מזון מהיר ,כולל מטבחים מוסדיים.
ה. סוגי המוצרים כוללים המבורגר, חזה עוף, אנטריקוטים, שיפודים.
גרילי צדפה נרכשו עד כה על ידי 3 רשתות מזון מהיר: רשת ניו דלי סנדוויץ', שהיא בעלת 35 סניפים בכל רחבי הארץ
רשת קפטן בית המבורגרים בעלת 10 סניפים
רשת חנויות הנוחות של חברת תחנות הדלק פז.