קפה ותבליני טיראן

קפה ותבליני טיראן הוא עסק למכירת קפה ותבלינים שנוסד ב1980. הוא שוכן באותו מקום בקצה הדרומי של רחוב יפת. חנות ציורית, רחבת ידיים וצבעונית שניתן להריח אותה כבר מרחוק בעירוב המשכר של קפה ותבלינים.

קפה ותבליני טיראן  הוא עסק למכירת קפה ותבלינים שנוסד ב1980. הוא שוכן באותו מקום בקצה הדרומי של רחוב יפת. חנות ציורית, רחבת ידיים וצבעונית שניתן להריח אותה כבר מרחוק בעירוב המשכר של קפה ותבלינים.

ב1980, עברה החנות לבעלות של משפחת חוני. כיום זוהי כבר מסורת של שלוש דורות: סב, אבא ושני בנים המנהלים את החנות ויוצרים את התערובות המיוחדות והאיכותיות.

רמזי חוני, הוא מנהל החנות:" אנחנו מבססים הרבה על הידע שלנו, כלומר משביחים קפה בתערובות מיוחדות במינן ובכך שומרים על חוויה אותנטית של טריות, טעם וייחודיות. איכות, ידע ואהבה רבה הן אבני היסוד שעליהן נבנה המותג קפה טיראן.
ההתמחות של קפה טיראן היא מגוונת. 70% מהחנות כולל קפה לסוגיו. לדברי רמזי ,מדובר בכ-140 סוגי קפה. כולל מקוריים, תערובות המוכנות או שפותחו במקום. אספרסו בלא מעט סוגים וטעמים.


כך למשל תערובת בשם טריו, שנקראת על שם בנו על רמזי, ריאד, והיא תערובת ייחודית של אספרסו שפותחה בקפה טיראן באופן מקורי וייחודי, ומאופיינת במתקתקות עדינה.


ויש גם תערובות מיוחדות נוספות כמו תערובת קלימנג'רו( אספרסו ומקינטה).
אבל הקהל הישראלי, הוא עדיין שמרני ברובו, וקפה טיראן הולכים לפי רצון מרבית הלקוחות. אז סוגי הקפה הפופלריים ביותר כוללים: קפה עם הל( משובח ולא הסטנדרטי, שחלקו תעשייתי לגמרי). קפה טורקי-עדני(20% כהה 80% בהיר) ותערובות אספרסו.
רמזי מגלה סוד מעניין, ולדבריו קיים סוג קפה הנחשב חלש בטעמו אבל הוא אהוד על רבים ונקרא טראזו( מוצאו מקוסטה ריקה).

מגזר הלקוחות של קפה טיראן הוא מגוון: החל  מלקוחות פרטיים  מכל רחבי הארץ. בתי קפה ומסעדות . בתי מלון, מוסדות ציבור,  חברות קייטרינג  מכל רחבי הארץ וגם ברשות הפלסיטנית.


מה היתרונות שלכם?
נסיון וותק של 40 שנה. ידע רחב מאוד בכל סוגי הקפה. מתן פתרונות להכנה, אירוח, הגשה. עלויות סבירות. ידע רחב ומקיף בתחום התבלינים מאפיה ועד בישול שטח, והקפאה. מגוון רחב ועצום שלנ מוצרים בקפה, תבלינים , חומרי קטורת, עשבי מרפא, אבני ריפוי.


איזה טיפים אתה יכול לתת בנוגע לקפה?
מנסיוני אני טוען ואומר כי קפה צריכים לשים במקפיא. כי זה שומר על טריות. מי שמצדד במצב רגיל של קופסה אטומה וסגורה בארון, זה בסדר, אבל אני אומר שאם קפה לא נלגם בתדירות של החלפה שבועית(200 גרם ומעלה) אז צריך חד-משמעית שיישמר במקפיא.
יש כמובן 3 סוגי הכנה: פינג'ן בהרתחה, ומתאים למרבית סוגי הקפה. בוץ( טורקי) מים רתוחים על הקפה, ואספרסו, וכל אחד שילך לפי טעמו הוא. בעיניי, האספרסו הוא הסוג העדיף להכנה, אבל זה כמובן עניין של טעם אישי בלבד.
30% ממוצרי החנות הם כאמור תבלינים ועוד סוגי תה, צבעי מאכל, עשבי ריפוי.
בתחום התבלינים יש בקפה טיראן הרבה מאוד סוגים, וכמעט מכל המדינות ובוודאי מכל היבשות.
אבל שלושת התבלינים המובילים בחנות , לדברי רמזי הם –ים תיכוניים במובהק.

ראס אל' ח'נות. זעתר בלאדי אמיתי למהדרין. תערובת מיוחדת לדברי מאפה מתוקים שנעשית במקום עצמו.
שלושת הסוגים הללו נחשבים פופלריים במיוחד בקרב הקהל הישראלי והם נותנים לתבשילים, לדברי המאפה ומוצרי הצליה הסופית, טעם ארומה משובחים וטובים.

אינדקס מדיה - פתרונות שיווק מתקדמים לעסק שלך

בוא נתחיל >>

קידום ממומן בגוגל

רוצה להיות ראשון בגוגל כאן ועכשיו?
קידום ממומן בגוגל הוא הדבר בשבילך.
אתה תקבע את המילים והתקציב ואנו נדאג
למקום הראשון בתוצאות גוגל. בהתחייבות

בוא נתחיל >>
תהליך העבודה ולקוחות נבחרים >>

קידום אורגני בגוגל

צוות המומחים שלנו רק מחכה להצעיד
את העסק שלך צעד קדימה ולהביא
אותך להיות בדף הראשון בגוגל בביטויים
הרלוונטים. ראשון בגוגל = לקוחות חדשים

תהליך העבודה ולקוחות נבחרים >>
מידע נוסף ואתרים לדוגמא >>

בניית אתרים וחנויות

בניית אתרים רספונסיבים מותאמים
לכל סוגי המסכים, לטלפון ולגוגל,
כולל דומיין, מערכת ניהול אתרים
ועיצוב מרהיב ואישי לכל אתר

מידע נוסף ואתרים לדוגמא >>