על פי המינהל במסגרת צעדים אלו הוא יכריז כי שמנים מוקשים חלקית יסווגו מעתה ואילך בתור "לא מוכרים כבטוחים לצריכה"
מינהל המזון והתרופות האמריקאי (FDA), פרסם החודש שורה של צעדים גורפים העלולים לחולל מפנה דראסטי בענף המזון העולמי. על פי המינהל במסגרת צעדים אלו הוא יכריז כי שמנים מוקשים חלקית יסווגו מעתה ואילך בתור "לא מוכרים כבטוחים לצריכה".
בנוסף לזאת חברות מזון אמריקאיות יצטרכו לספק הוכחות מדעיות לכך ששמנים מוקשים חלקית הם בטוחים לצריכה. דבר שיהווה מכשול רציני בעבורם.
שומן טראנס נוצר כאשר שמן נוזלי עובר תהליך של הידרוגנציה באמצעות גז מימן, ההופך אותו למוצק. השומנים הללו נמצאים תמיד בשימוש נרחב מאוד במוצרי טיגון ואפיה שונים, למשל השימוש הנפוץ במרגרינה שהיא שומן מעובד ולא שומן מהחי דוגמת החמאה.
מחקרים נפוצים, בריאותיים, שנעשו בתחום גילו ומצאו כי שומן טראנס מעלה את רמת הכולסטרול הרע בגוף (LDL) ועלול להקטין את כמו הכולסטרול הטוב (HDL).
ארגוני הבריאות השונים בארצות-הברית, גייסו למטרה זו חוקרים ומחקרים רבים מתחומי הרפואה, הביולוגיה ועיבוד המזון להוכיח את טענותיהם כנגד שומן הטראנס במוצרי מזון, ולגרום לצמצום השימוש בו באמצעות תקנות וחוקים הנוגעים לעניין.
כיום, השימושים הנפוצים של שומני הטראנס, נמצאים בכל העולם ( כולל גם בישראל), אלו נמצאים במוצרי מזון מעובדים כמו פופקרן להכנה במיקרוגל, פיצות קפואות, מרגרינה, ממרחים שונים ( על בסיס מרגרינה או דומיה), חטיפים מסוגים שונים.
להלן קישורים למספר לקוחות נבחרים שלנו:
מסאז'ים באילת | מתקן נינג'ה לילדים
הקמת גינות | הסעות בדרום | אנודייז
שקית קרטון ממותגת | חברת הסעות במרכז
רוצה להיות ראשון בגוגל כאן ועכשיו?
קידום ממומן בגוגל הוא הדבר בשבילך.
אתה תקבע את המילים והתקציב ואנו נדאג
למקום הראשון בתוצאות גוגל. בהתחייבות
צוות המומחים שלנו רק מחכה להצעיד
את העסק שלך צעד קדימה ולהביא
אותך להיות בדף הראשון בגוגל בביטויים
הרלוונטים. ראשון בגוגל = לקוחות חדשים
בניית אתרים רספונסיבים מותאמים
לכל סוגי המסכים, לטלפון ולגוגל,
כולל דומיין, מערכת ניהול אתרים
ועיצוב מרהיב ואישי לכל אתר